Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort)

(18 customer reviews)
37.495,00 kr.
Stilsikker, og effektiv med masser af plads, det er denne Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5. Den har avanceret teknologi såsom NoFrost og Active Ion-system og generøse kapaciteter på 385 og 196 l. Et håndtag kan tilkøbes separat. … læs mere her

Er Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort) på lager?

Annonce
Køb Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort)

Beskrivelse

Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort) Varefakta

  • Navn: Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort)
  • Mærke: Smeg
  • Pris: kr. 29995.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 599
  • Direkte link

Den billigeste Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort)? Her er et godt bud

Hårde hvidevarer gør livet lettere for os i flere rum i vores bolig. Vi kender jo alle fx opvaskemaskiner, ovne, komfurer, kogeplader osv.. Og på denne side kan du opdage en rigtig god oversigt af skønne og fede hårde hvidevarer der vil være perfekt i dit bryggers. Så køb nu, så du hurtigt kan få en Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort) til at hjælpe dig. Det er ingen hemmelighed, at du bliver glad for en ny Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort), som er til stor hjælp i dagligdagen.
Køb Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort) for kun kr. 29995.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort) – jagten på Hårde Hvidevarer

Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort) får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den altid eftertragtede varekategori Amerikanerkøleskab. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort) i webshoppen Elgiganten, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort) kun kr. 29995.00

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

18 reviews for Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort)

4.5 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5 (sort)”

SKU: 335990
Category:

Stilsikker, og effektiv med masser af plads, det er denne Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960BL5. Den har avanceret teknologi såsom NoFrost og Active Ion-system og generøse kapaciteter på 385 og 196 l. Et håndtag kan tilkøbes separat.